ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
  2810 228910

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή  ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά καλώντας στο τηλέφωνο 2810-228910. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος επιβαρύνει την εταιρεία μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττώματος του προϊόντος που θα επιβεβαιωθεί από εμάς κατά την παραλαβή του.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:
1) Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς φθορές.
2) Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής
3) Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
4) Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής

Μετά την επιστροφή του προϊόντος έχετε τις παρακάτω επιλογές:
- Αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν
- Αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας


Ακύρωση Παραγγελίας
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε πίσω «προηγούμενο» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «διαγραφή» των προϊόντων.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 2810-228910 και ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2810-228910 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος επιβαρύνει την εταιρεία μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττώματος του προϊόντος που θα επιβεβαιωθεί από εμάς κατά την παραλαβή του.